Viime sunnuntaina olin laulamassa sovintosunnuntain ehtoopalveluksessa. Kaunis tilaisuus, jonka päätteeksi ihmiset pyytävät toisiltaan anteeksi. Ma - to lauloin joka ilta Katumuskanonissa, ti Veljeskuoron kanssa ja to pienryhmässä Luikonlahden tsasounassa. Pieni kaunis tsasouna lumen keskellä, paikalla puolenkymmentä sanankuulijaa, keski-ikä noin 75. Pappi, kanttori ja kolme laulajaa. Toimin myös lukijana.

Tässä tsasouna kesäasussaan.

Eilen oli Ennenpyhitettyjen lahjain liturgia eli Paastoliturgia, jossa myös lauloin. Tänään menen klo 14 hautauspalvelukseen laulamaan. Vainaja on hienon ihmisen ja laulumiehen, Jalmarin, äiti, ehti täyttää 99 vuotta.

Tänään kävimme myös Hyvän mielen messuilla, josta ostimme ruokatarvikkeiden lisäksi mm. silmälasien puhdistusainetta, joka tuntuu pätevältä myös läppärin näytön siistimiseen. Kaikki puolueet olivat myös edustettuina. Netin Vaalikoneen kyselyssä neljä eniten minunmielistäni henkilöä oli vihreitä. Kait se on uskottava ja annettava ääni Hetti Rytsylle. Miestä en ole äänestänyt kahteenkymmeneen vuoteen.