Wanhat Herrat kävivät 70-vuotispäivilläni (puoli vuotta myöhässä, vanharukat). Tuomisinaan heillä oli 51 kirjaa. HH:lta täydennys Aino Kallas-kokoelmaani, ja kaikilta seitsemältä novellikokoelma Planeettojen Kapellimestaria kokonainen laatikko, eli 50 kpl.

IMG_0679-normal.jpg

Keräsivät ryökäleet kirjoittamiani tieteisnovelleja kasaan ja julkaisivat. Yli 30 kokoelmaan on sisällytetty. Enkä tiennyt etukäteen mintään.

IMG_0699-normal.jpg

Herrojen poistuttua vaimo tuli paikalle. Puolukkaan menimme, pari ämpäriä saatiin. Vesi järvestä tuppaa vähenemään ikävästi, venepaikkaa piti jo muuttaa. Saunavesikin on hankala laiturilta nostaa. Eikä Kivijärvi ole mikään pieni lätäkkö.

IMG_0685-normal.jpg

Hesarille teimme tilapäisen osoitteenmuutoksen. Ei pelaa. Syy ei ole Hesarin, vaan jakelupalvelu tehostaa toimintaansa ja  parantaa palveluaan, joten lehteä emme saa. Sen piti tulla yhteisheittolaatikkoon. Piti. Ei tule. Valitettu on. Ei auta.

Tarkoitus on kerätä vielä lisää puolukoita ja sieniä ja kalastaa. Muikkuja tuli vain 3 joten ensi yönä laskemme isosilmäiset verkot.