Ti. 31.1.2012
Ajoimme Jyväskylän kautta Tampereelle, jossa pistimme auton Lentoparkkiin. Itse lento oli tunnin myöhässä, Spanairin konkurssin takia lennon järjesti Mint Air. Ei valittamista, ruokakin oli peräti maukasta. Lentoasemalta oli tunnin matka hotellille halki pimeän Pohjois-Teneriffan. Hotelli (Pez Azul) oli keskivertoista laatua. Keskustasta (Charco-aukio) matkaa oli noin kilometri, melkoisesti nousua. Onneksi huoneemme oli  toisessa kerroksessa, ensimmäinen oli kellarissa.
Ke 1.2.
Hotelliaamiainen. (Emme tilanneet etukäteen aamiaista, vaan kävimme silloin tällöin syömässä. Mainio ratkaisu, yksittäiset aamiaiset eivät olleet sen kalliimpia eikä joka aamu olisi viitsinyt syödäkään. Hotelliaamiainen oli runsas ja makujakin löytyi.Tutustuimme ympäristöön, ostimme Bonoplus-kortin (Alennusta bussimatkoihin), söimme eräänlaisen lounaan (Lämmin voileipä ja olut) leipomon kahvilassa. Kahvin joimme huoneessa, illallisella kävimme rannassa syömässä sardiinit ryppyperunoiden kera. Nuoriso möykkäsi hotellissa koko päivän, ei onneksi aivan meidän vieressämme.
To 2.2.
Huoneaamiainen. Lähdimme vaeltamaan Korpelan opaskirjan mukaan P. Cruzista itään. Alku meni mainiosti, kunnes erehdyimme tienhaarasta ja jouduimme paikkaan, jossa äkkijyrkkää vuorenrinnettä piti nousta siksakkia iät ja ajat. Vuohiakin tapasimme matkalla.

(Kohtaus vuorenrinteellä)
Ylhäällä saimme tietää tulleemme Santa Ursulan kaupunkiin, josta palasimme bussilla P. Cruziin. Kävelimme vielä rantaan syömään voileipää ja olutta. Pastaillallisen pistelimme parvekkeellamme.
Pe. 3.2.
Huoneaamiainen. Kävelimme ympäriinsä, mm. katsomassa entistä hotelliamme (Teneriffe Ving, 2006). Kahvit rannassa, lähiravintolassa kanaruoat. 
La. 4.2.
Syntymäpäivän vieton aloitimme hotelliaamiaisella. Lähdimme bussilla Orotavoon, jossa kiertelimme aikamme. Liikaa ihmisiä paikalla, etupäässä saksalaisia turisteja. Suotta heitä syyttää, olimmehan mekin siellä. Palattuamme joimme merkkipäiväkahvit parvekkeella, oli kaksi leivosta joista toisen söimme puoliksi, toisen säästimme. Lisänä oli mainiot lenkkimakkaraleivät. Ja lasit paikallista banaanilikööriä,  joka oli todella hyvää. (Joimme sitä 2 pullollista matkamme ainana, ja toimme vielä 4 Suomeen.)

(Juhlalenkkimakkaravoileivät)
Juhlaruokana söimme pitsat lähiravintolassa, ja jo olikin aika mennä aikaiseen sänkyyn lukemaan ja nukkumaan.
Su. 5.2.
Huoneaamiainen. Pitkä aamukävely, 3 h. Lounas lähiravintolassa. Sitten kävely entiselle Kasinolle, nykyiselle Kongressikeskukselle, ja alas viehko­rappuja pitkin.

Iltapalaa nautimme riemuissamme parvekkeella, äänekäs nuoriso oli häipynyt.
Ma 6.2.
Hotelliaamiainen. Vaellus Korpelan kirjan mukaan Charcolta länteen, San Pedroon ja Vincentiin, 4 h. Vaikuttava reitti, jolla emme eksyneet kirjan ohjeista.

(Alhaalla vanha pumppurakennus)
Palasimme bussilla keskustaan syömään voileipälounasta veronkiertoravintolaan(Kuitissa oli printti 0 € ja päälle kirjoitettu kynällä aterian hinta). Tuulisen iltakävelyn jälkeen rauhoituimme huoneeseemme.
Ti. 7.2.
Huoneaamiainen. Bussilla Lagunaan, jossa epämääräistä kuljeskelua. Luulin mielenkiintoisemmaksikin paikaksi. Vanhakaupunki tosin oli ihan vanhan näköinen. Paikka on entinen pääkaupunki ja nykyinen uskonnollinen keskus.
Bussilla palasimme ja söimme voileipälounaan rannassa.
Ke. 8.2.
Huoneaamiainen. Teimme pitkän mistäliekävelyn kauppahallille. Söimme voileipälounaan ja illalla pistelimme rantaravintolassa puolikanat. Ostoksiakin teimme, mm. kortit Suomeen.
To. 9.2.
Hotelliaamiainen. Bussilla Calderaan ja kolmen tunnin vaellus Aquamansaan, Korpelan kirjan mukaan.
 
(Taustalla kiviurut)
Bussilla takaisin ja voileipälounaalle paikkaan, jossa ensin emme saaneet ruokailuvälineitä ja sitten arveltiin meidän välineet varastaneen.  Joopa joo. Eläissämme emme voi ajatellakaan mitään vohkivamme. Uskoivat tai luopuivat leikistä. Emme loppumatkan aikana palanneet siihen paikkaan. Iltaruoka parvekkeella.
Pe. 10.2.
Huoneaamiainen.  Bussilla Garachico-kylään, tunnin ajo. Paikka oli hautautunut 1700-luvulla laavan alle.

(Laavan alta esiinkaivettu vanha kaupunginportti)
Nyt kirkot yms. olivat kiinni ja palasimme melko pian täpötäydellä bussilla Puertoon.  Ruoan söimme kiinalaisravintolassa noutopöydästä.  Parempaakin olen saanut.
La. 11.2.
Hotelliaamiainen. Runsaasti kävelimme kaupungilla sinne ja tänne. Söimme hampurilaislounaan sateenvarjopaikassa, nyt koristeena viuhkat (hampurilaisten lisänä 2006 ja nyt). Illallinen huoneessa, lukua, pasianssia ja nukkumaan.
Su. 12.2.
Huoneaamiainen.  Bussilla taas Orotavoon, missä katselimme hautausmaata, vanhoja taloja ja kirkkoja.

(Victorianpuisto Orotavossa)
Bussilla takaisin, paahtoleipälounas veronkiertopaikassa, jossa nyt kuitti oli kunnollinen. Erilaista kävelyä, joiden jälkeen illalliselle ravintolaan nimeltä Paella. Pirkolla merianturaa, minulla kanipaisti.

Matkan ylivoimainen herkkuruokapaikka.
Ma. 13.2.
Hotelliaamiainen. Kävelimme päivän mittaan ympäri kaikki paikat.

Pirkko osti laukun ja minä lippalakin. Siinä hankintamme. Jaa niin, lisäksi kolme jääkaappimagneettia. Ruokana oli Charcon vierellä pitsa. Huoneessa Pirkko pakkasi ja minä avustin. Kelloja panimme kolme soimaan.
Ti 14.2.
Kellot soivat 3.15. Söimme hieman aamupalaa ja raahasimme laukut alakertaan. Bussi haki meidät 4.10. Lentoasemalla tylsää odottamista ja lentoa melkein 7 tuntia. Onneksi Tampereella pakkasta ei ollut enää nimeksikään ja Kia lähti mukavasti käyntiin. Ajokeli oli kehno. Jyväskylässä kävimme juomassa kahvit sukulaisten luona ja jatkoimme matkaa. Kello 22 olimme taas kotosalla uudet matkat mielessä.