Tämä sekalaiselta sörsseliltä näyttävä ruoka oli Madeiranmatkamme maukkainta antia. Vastenhakoisesti menemme ravintolaan jossa on valkoiset kangaspöytäliinat ja tarjoilijoilla pyyhe käsivarrellaan. Tässä liinoina oli kaksi valkoista paperia ja keittiöhenkilökunta sekä tarjoilija näyttivät juuri vankilasta vapautuneilta. Ja alle kympin koko lasku.Lautasille jäivät vain kananluut.

Tämän aluksen omisti joskus Beatles-yhtye.  Tarkoitus oli käydä edes kaljat juomassa paikassa, jossa liverpoolilaispojat olivat aikaansa viettäneet. Mutta aika loppui kesken ja sisällä jäi käymättä. Hinnoissakin oli kuuluisuuslisää, minkä takia juurikaan asiakkaita ei laivassa näkynyt.

Kuusitoista vuotta sitten kävimme Madeiralla. Hotellina oli Do Mar, mitä emme olleet nyt millään löytää. Ihmekö tuo, ympäristö oli kokonaan uusiksi rakennettu. Do Mar ei enää ole hotelli, vaan halpoja apartamentos-asuntoja paikallisille. Kuulemma 350 €/kk. Tässä tämä rakennus, vain sadan metrin päässä Duas Torresista, jossa nyt kaksi viikkoa vietimme.