TI: Junalla Helsinkiin, siellä Ateneumiin katsomaan Pekka-Halos-näyttely. Siitä kävely Länsisatamaan ja Star-laivalla yli. Hotelli Metropol, meille mieluinen hyvällä paikalla sijaitseva ei liian hieno hotelli. Ateria Vanaema Juures (Isoäidin Luona)-ravintolassa , hieno miljöö ja maukas ruoka.
KE: Lunta satoi enemmän kuin koko talvena Kuopiossa. Tietynlaista kahlailua paikasta toiseen. Kuva on
matkalta Kierrätyskeskukseen, josta hankimme 6 komeaa design-mukia (Marjaana Maula) naurettavaan hintaan. Ruoka Ses Besissä, takuuvarmaa laatua.
TO: Museokäynti Eesti Tarbekunsti- ja disainimuuseum´iin. Pari tuntia meni mukavasti. Püha Vaimu-kirkossa kävimme myös, Tallinnan vanhin kirkko. Kadut lumessa, liukasta. Kaaduin selvin päin (1 konjakki ja 1 Vana Tallinn) ja loukkasin kättäni.  Kansalliskirjastossa kahvilla ja eräänlaisella lounaalla. Illalla Turg-ravintolassa, tyhjä ravintola ja Pirkolla heikohko ruoka, minun makkarat ihan maukkaat.
PE: Kiertelimme kaupungilla aamupäivän, kävimme lähtökahvilla, sataman ort. kirkossa, ja Starilla Helsinkiin. Kärryjen kiskonta sohjoisilla kaduilla rautatieasemalle. Junalla Kuopioon ja taksilla kotiin.
Kehnon ilman takia ei kaikkein miellyttävimpiä Vironreissuja.