Valmistuin ylioppilaaksi Porvoon Yhteislyseosta 1962 ja kansakoulunopettajaksi Helsingistä keväällä 1965.
Ensimmäinen työpaikkani oli Lapinlahden kunnan Juurikan kansakoulu, jossa opetin 1965-71.

Kaksiopettajainen koulu, toisena opettajana eläkkeelle jäävä Kaisa Korhonen, ihan mukava ihminen.

Ensimmäinen luokkakuva.

Aluksi asuin kunnan vuokra-asunnossa Alapitkällä, asunto (2h+k) rivitalossa toinen oikealta. Työmatkaa 9 km, bussilla, pyörällä, taksilla tai kävellen.

Päästyäni naimisiin 07.01.1968, muutimme vaimon työpaikan, Varpaisjärven apteekin, vuokrahuoneistoon (2h+kk) Varpaisjärvelle. Yläkerran oikeanpuoleiset kaksi ikkunaa olivat meidän.
 
Seuraavaksi muutto Kuopioon, jossa ensiasuntona 3 h ja keittiö osoitteessa Maaherrankatu 37. Vasemmanpuoleinen rakennus, toinen kerros, pihan puoli. Ensimmäinen omistusasunto.



Sieltä muutimme Kullervonkadulle, (3 h + k) toiseen kerrokseen lelujunan keulan eteen.

Ensimmäinen työpaikka Kuopiossa oli Penkereen koulu, kolme opettajaa ja leppoisa meininki.

  Täältä siirryin Männistön ala-asteelle, jossa viivyin 1973-1995.  Suuri kaupunkikoulu, enimmillään 1500 oppilasta. Ensimmäinen rehtori, Veikko Koponen oli hieno mies.

Viimeisiksi vuosiksi anoin ja pääsin viimeiseen työpaikkaani, Kaislastenlahden kolmeopettajaiselle koululle, josta pääsin vanhuuseläkkeelle 2004.  Mainion henkilökunnan kanssa oli aluksi hyvä tehdä työtä. Mutta kaksi viimeistä vuotta koululla oli taas uusi rehtori ja uusi naisopettaja, jota inhosin sydämeni pohjasta. Eläkkeelle oli kevyt jäädä. Työura kesti liki 39 vuotta.  


Vuonna 2002 muutimme rivitaloasuntoon Neulamäkeen, Petkelkujalle, (3 h, k ja s), ja täällä asumme edelleen.
Epäilenpä, että tätä seuraava asuinpaikka on hoitokoti, ellemme karkaa oikeanpuoleisen naapurin kasvavia kirkukakaroita Hämeenlinnan seutuville, tai ehkä onnistun kuolemaan sitä ennen.