Vaihdamme 25-kiloisen neljän hevosvoiman Mercuryn 13-kiloiseen Suzukiin, kauppa on jo sovittu ja tapahtuu toukokuussa. Jaksamme sitten viedä koneen veneeseen ja sieltä pois. Jospa tuo uusi ymmärtäisi kiltisti käynnistyä, edellisessä oli hankaluuksia. Ja kiire ei ole mihinkään, joten 2,5-hevosvoimaisella pääsee sinne, minne me haluamme. Tohatsu-liikkeessä kyselin keveitä pelejä ja sanoin, ettei Kuopiosta saa Suzukeja. Mies ei ollut kotiinvetävää mallia, vaan neuvoi minut liikkeeseen josta kuitenkin Kuopiossa Suzukeja saa.

Koska autosta takuuaika on mennyt ohi, tilasin vuosihuollon nyrkkipajasta, jonka vierellä on katsastuskonttori. Hoitavat molemmat hommat. Ja uskon, että kunnolla.

(Olen huomannut, että tällaiset blogijutut ovat hyödyllisiä, kun itse myöhemmin haluan tarkistaa,  mitä ja koska on tapahtunut. Mitäpä iloa näistä muille olisi. Jopa usein katson, olenko jonkin kirjan lukenut vai en, etenkin Sapot menevät sekaisin. Syötän googleen whpietari + kirjan nimi, ja tieto löytyy viimeiseltä kahdeksalta vuodelta.)